Zoek je een therapeut?

In mijn boek Liefdeloos beschrijf ik hoe ik door een diep dal ben gegaan nadat mijn traumatische jeugdervaringen me na 28 jaar geestelijk uitgeput hadden. Ik zat toen tegen het randje van een burn-out aan. Door terug te gaan naar de oorzaak ben ik met behulp van een therapeut uit dat dal kunnen klimmen en heb ik mijn leven in eigen hand kunnen nemen.

Een goede therapeut vinden is nog niet zo gemakkelijk. Vaak word je door de huisarts doorverwezen naar een psycholoog of therapeut die vergoed wordt door je zorgverzekering, maar door de lange wachttijden kan het een hele poos duren voordat je behandeling eindelijk kan starten. Vervolgens kom je in een soms langdurig traject terecht waarbij je maar niet verder lijkt te komen. Daarom kan het helpen als je op zoek gaat naar een andere therapeut die je sneller op weg helpt.

Nanda heeft vanuit haar toenmalige burn-out haar eigen werkwijze ontwikkeld. Ze gaat samen met jou terug naar de kern van je probleem en van daar uit vind je jezelf weer terug.