Website ontwerp

Naarmate mijn boek vorderde en ik steeds dichter bij het einde kwam, besefte ik dat er daadwerkelijk iets tastbaars gecreëerd ging worden. Een echt boek! Een boek dat gepromoot moet worden. Help… hoe? 

Om te beginnen: met een website, natuurlijk! Alleen, ik heb helemaal geen verstand van websites bouwen. Ik ben wel enigszins grafisch onderlegd, maar dat is heel iets anders dan de techniek van het bouwen van een website. 

Gelukkig was daar Linda… onze dochters spelen al sinds het kinderdagverblijf met elkaar en zo zijn wij ook bevriend geraakt. Van het een komt het ander en toevallig is Linda heel handig met computers én houdt ze zich hobbymatig bezig met het bouwen van websites. Ze was zo lief om mij wegwijs te maken in de beginselen van het website-bouwen. Wow… er ging een wereld voor me open. Als je ergens leest dat een website ontwerpen een peuleschil is… geloof me: daar klopt niks van. Tenminste, niet als je iets anders wilt dan een witte balk als header, drie blokken op het midden van je pagina en verder geen poespas hoeft. 

Zoals alles in mijn leven: niets is eenvoudig, dus een standaard website past niet bij me. Het kost wat (tijd), maar dan heb je ook wat. Linda’s technische skills en mijn grafische achtergrond hebben samen gezorgd voor wat ik hoop een mooie, niet al te standaard website. Professioneel is iets anders, maar voor beginnelingen vind ik dat we het netjes voor elkaar hebben.  
In de toekomst gaan we de site natuurlijk nog verfijnen. Het kan alleen maar nog beter én mooier worden. Iedere dag leren we bij, dat is het mooie hier aan. Ik leer iets van Linda en zij leert iets van mij. Dat vind ik nu zo geweldig aan onze samenwerking.

Nu is het een kwestie van bijhouden en geregeld blogs en berichten te plaatsen.  
Net als met mijn boek Liefdeloos hoop ik met deze website mensen te inspireren om het leven in eigen handen te nemen. Besef dat je niet de enige bent die in het web van een narcist is gevangen, maar je kunt eruit ontsnappen, op jouw eigen manier.
Zelf ben ik geen professional, maar wel ervaringsdeskundige.

Vind jij deze website de moeite waard en speel je ook met het idee om zelf een website te maken? Wellicht kan Linda je hierbij helpen. Je kunt contact met haar opnemen via: Lf.wouda@live.nl

Afbeelding van Jill Wellington via Pixabay