Boekomslag

Voor de boekomslag van Liefdeloos had ik in eerste instantie een andere foto in gedachten. Ik wou graag een eigen foto gebruiken, maar helaas was deze niet geschikt voor print. De foto was gemaakt met mijn telefoon en hoewel mijn telefoon hele goede foto’s kan maken, was juist deze van mindere kwaliteit. Natuurlijk was ik heel teleurgesteld, maar precies op dat moment kwam Nicole Schmidt op mijn pad en ze bood mij een foto uit haar collectie aan. Nicole is fotografe en maakt geweldig mooie foto’s. Eén van haar foto’s bleek uitermate geschikt voor mijn boek. Qua sfeer en uitstraling, de foto geeft precies het kille en stekelige karakter van mijn moeder weer. 

Behalve de omslagafbeelding maakt zij nog meer foto’s. Zo maakt ze prachtige natuurfoto’s, maar ook voor familieshoots draait ze haar hand niet om. 

Foto: Nicole Schmidt - Puur Nicole