Droom komt uit

Vandaag gaat mijn droom in vervulling! Na een proces van meer dan 15 jaar is mijn boek Liefdeloos vanaf nu verkrijgbaar bij de boekhandel. Het is een autobiografie en gaat over de moeizame relatie tussen mijn moeder, een vrouw met narcistische kenmerken en ik. Het ging eigenlijk al voor mijn geboorte mis en onze moeder-dochterband was al vanaf het begin gedoemd te mislukken. Wil je weten hoe dat komt? Bestel Liefdeloos nu en dan heb je het nog vóór de kerst in huis, zodat je straks in je vakantie even lekker kunt wegzakken in je bank met dit waargebeurde verhaal. Je leest niet alleen maar over ellende, het boek is vooral bedoeld ter inspiratie.

Liefdeloos is o.a. verkrijgbaar bij Bullseye Publishing en Bol.com. Ook te koop bij de Vivant, Sint Jobplein 8 in Weert en bij Bruna, Markt 11-13 in Weert en natuurlijk bij elke boekhandel in Nederland en België met het volgende ISBN: 9789491920936.

Of klik op Bestellen.

#martingarrix #mikeyung #dreamer #maakjedromenwaar #blijfdromen #dromen #bullseyepublishing #bol.com #liefdeloos #biografie #waargebeurd #moederdochterrelatie #kerstcadeau #kerstmis