Even voorstellen: fotografe Nicole Schmidt

De mooie foto die op de omslag van mijn boek Liefdeloos staat, is afkomstig van fotografe Nicole Schmidt! Ze maakt prachtige natuurfoto’s van elk seizoen en weet de sfeer treffend weer te geven, alsof je de kou en de sfeer voelt. Daarnaast maakt ze ook originele fotoshoots.
De kaarten zijn bijna te mooi om op te sturen: ik heb ze ingelijst en aan de muur gehangen. 

De foto op de omslag geeft exact weer hoe de sfeer tussen mijn moeder en mij voelde. Ik was op zoek naar een afbeelding met een ijzige sfeer. Daarnaast geeft de lichtblauwe kleur in de achtergrond er nog een extra kil tintje aan. Datzelfde blauw op de rug en de achterkant maakt het boek compleet.

Ik ben Nicole heel dankbaar dat ik gebruik mocht maken van haar foto en wil haar daarom graag even officieel  voorstellen. Ik had vorige week eindelijk de eer om haar ‘live’ te ontmoeten! Dat was er nog niet van gekomen: lang leve de digitale wereld.

Nicole stelt zich graag zelf even voor:

“Mijn naam is Nicole Schmidt en ik ben natuurlijk licht fotograaf bij Puur Nicole. Vorig jaar ben ik gestart met mijn eigen fotografie op ansichtkaarten te laten drukken. Ieder seizoen heb ik nu een nieuwe collectie. Graag wil ik jullie laten meegenieten van al het moois wat Nederland te bieden heeft. De natuur is zo ontzettend mooi!

Mijn kaarten kosten € 2,- per stuk inclusief envelop, een setje van 4 kost € 7,50. Op de achterzijde vindt je veel schrijfruimte en de kaarten zijn gemaakt van duurzaam materiaal.

Foto: Nicole Schmidt - Puur Nicole

Zoals je ziet heb ik in de wintercollectie de omslagfoto van Liefdeloos op kaart laten drukken. Deze foto heb ik mogen aanleveren, waarvoor ik ontzettend dankbaar ben.

Naast de verkoop van kaarten, ga ik ontzettend graag met mensen op pad, in de natuur. Met mijn fotografie wil ik een gevoel vastleggen in beeld. Mensen in hun puurheid fotograferen, met een creatieve twist, gewoon zoals ze zijn. Je kunt mij altijd benaderen voor portret,- zwangerschap,- gezin,- en familie fotoshoots.

Ik ben te bereiken via mijn website: www.puurnicolefotografie.nl, via email: info@puurnicolefotografie.nl of telefonisch: 06-81686597.

Ga jij ook met mij mee op avontuur?”