Nanda Noorlander

Nanda Noorlander van N-balans vindt het jammer dat mensen zo lang met een burn-out blijven rondlopen, ondanks een behandeling bij een professional. Nanda heeft me uitgelegd hoe ze te werk gaat en dit sluit heel mooi aan bij hoe ik zelf mijn trauma’s te lijf ben gegaan. Ga terug naar de oorzaak en begin van daaruit weer op te bouwen.

Nanda begrijpt dat als je samenleeft met iemand met narcisme, dat zeer stressvol is. Omdat jij degene bent die zich continu aan probeert te passen aan wat de ander wel en niet wil. De ander houdt totaal geen rekening met jou. Dat is uitputtend. Bij veel mensen breekt dat op een gegeven moment op. Ons lichaam is gemaakt om tegen een stootje te kunnen, ook tegen stress, maar chronische stress, daar is ons lichaam niet op gemaakt.

Het continu op je tenen lopen kan zorgen voor overspannenheid of een burn-out. Dan is het zaak om de aangeleerde patronen die werkten in relatie tot de narcist onder de loep te nemen en daar waar nodig aan te passen.

Zodat je eindelijk je eigen leven kunt leiden. Zonder stress en commentaar van een ander en jij jouw zelfvertrouwen weer terug krijgt. Zodat je eindelijk innerlijke rust ervaart, meer energie hebt en kunt gaan leven in plaats van overleven.

Wil jij dit doorbreken? Stuur een email met “NARCISTSCHE ….    (vader/ moeder / partner)” naar Nanda@N-balans.nl en zij helpt je daar graag mee. Of neem een kijkje op haar website: N-balans.

Nanda Noorlander