Liefdeloos in de bibliotheek

Vanaf nu kun je mijn boek Liefdeloos ook in de bibliotheek lenen en daar ben ik bijzonder blij mee.
Slachtoffers van narcistisch misbruik staan vaak met lege handen op het moment dat ze uit de toxische relatie proberen te stappen. Om op zo’n moment een boek te kopen van een lotgenoot kan financieel gezien net een brug te ver zijn. Dat mijn boek Liefdeloos nu in de bibliotheek te leen is, kan dan misschien helpen om Liefdeloos toch te lezen en daar herkenning in te vinden. Plus de bevestiging dat je niet de enige bent die narcistisch misbruik overkomt. Het is zo fijn om herkenbare verhalen van andere lotgenoten te lezen en te ontdekken hoe andere slachtoffers met het narcistisch misbruik omgaan. Dat kan leerzaam en helend werken.

Liefdeloos is het waargebeurde verhaal over de relatie tussen Miranda en haar altijd boze moeder, Mari. Langzaam ontworstelt Miranda zich aan de manipulerende tentakels en leugenachtige verzinsels van haar narcistische moeder. Volg het proces van Miranda’s vroeggeboorte tot aan haar bevrijding na de geboorte van haar zoon in Liefdeloos

Wil je reageren? Mail naar info@liefdeloos.com of vul het contactformulier in.

Foto van Gerd Altmann via Pixabay