Asher Pinas | De Wijze Vaders

Asher Pinas: het is een hele eer om mij hier op liefdeloos.com te mogen voorstellen. 

Wie ben ik?
Mijn naam is Asher Pinas 36 jaar oud en eigenaar/oprichter van De Wijze Vaders. Ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden met kinderen, narcistische persoonlijkheid stoornissen (NPS) en persoonlijke groei. Het is mijn doel om zoveel mogelijk ouders te helpen die slachtoffer zijn of dreigen te worden van een narcistische (ex)-partner. Iets wat vaak wordt onderschat, maar de grootste oorzaak is van alle ouderverstoting gevallen, omgangsweigeringen, slechte communicatie en het zijn degene die kinderen inzetten als wapen. Vanuit mijn eigen kennis en wijsheid help ik en daarnaast ben ik gecertificeerd ervaringsdeskundige.  

De Wijze Vaders?
Ja, De Wijze Vaders is een onderneming die gericht is op het helpen, onderwijzen en adviseren van ouders (voornamelijk vaders) die in een lastige situatie verkeren. Dan moet je denken aan scheiden met of zonder kinderen, relationele adviezen, zelfontwikkeling en advies over partijdige hupinstanties maar ook als de omgang bijvoorbeeld moeilijk verloopt en er dreigt een civiele zitting aan te komen ben ik jouw maatje. Voor een goede communicatie heb je 2 partijen nodig, lijdt één van de twee aan een narcistische persoonlijk dan is er haast geen beginnen aan. Door mijn kennis op dit gebied ben ik niet alleen bevriend geraakt met Miranda Dilernee, ook kan ik hiermee anderen helpen, inlichten en adviseren. Daarom bied ik veel informatie aan over narcisme zodat je ook zonder een sessie te boeken een hoop kunt leren op de website.  

Aanbod.
Kun je wel wat hulp of advies gebruiken ben je van harte welkom. Adviesgesprek nodig? Dat kan: 45 minuten 60 of 90 minuten. Heb je meer behoefte aan wat langere en intensievere begeleiding? Trajectbegeleiding biedt deze mogelijkheid. Samen stellen we een traject samen die jouw verder helpt afgestemd op de jouw wensen en voorkeuren. En dan is er ook nog de berichtenservice, deze service neemt een zorg uit handen. Alles wat zwart op wit staat kan tegen je gebruikt worden. Je vaak terechte emoties kunnen de reden zijn van minder of in de ergste gevallen geen omgang. Dat gun ik geen enkele liefdevolle ouder en daarom kan je ervoor kiezen om de berichte te laten schrijven dan weet je zeker dat je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. 

Ik heet je van harte welkom op www.dewijzevaders.nl 

Foto: Asher Pinas