De Wijze Vaders
Asher Pinas

Wie ben ik?
Mijn naam is Asher Pinas, 36 jaar oud en eigenaar/oprichter van De Wijze Vaders. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden met kinderen, narcistische persoonlijkheid stoornissen (NPS) en persoonlijke groei. Het is mijn doel om zoveel mogelijk ouders te helpen die slachtoffer zijn, of dreigen te worden van een narcistische (ex)-partner. Dit is iets wat vaak wordt onderschat. De grootste oorzaak van alle ouderverstoting gevallen, omgangsweigeringen en slechte communicatie zijn degene die kinderen inzetten als wapen. Vanuit mijn eigen kennis en wijsheid bied ik mijn hulp aan. Daarnaast ben ik gecertificeerd ervaringsdeskundige.

De Wijze Vaders?
Ja. De Wijze Vaders is een onderneming die gericht is op het helpen, onderwijzen en adviseren van ouders (voornamelijk vaders, maar ook moeders) die in een lastige situatie verkeren. Dan moet je denken aan scheiden met of zonder kinderen, relationele adviezen, zelfontwikkeling en advies over partijdige hupinstanties, maar ook als de omgang bijvoorbeeld moeilijk verloopt en er dreigt een civiele zitting aan te komen. Ook dan ben ik jouw maatje.

Voor een goede communicatie heb je twee partijen nodig. Lijdt één van de twee aan een narcistische persoonlijkheidsstoornis, dan is er haast geen beginnen aan.
Door mijn kennis op dit gebied ben ik niet alleen bevriend geraakt met Miranda Dilernee, ook kan ik hiermee anderen helpen, inlichten en adviseren. Daarom bied ik veel informatie aan over narcisme zodat je ook zonder een sessie te boeken een hoop kunt leren op de website.  

Foto: Asher Pinas

Aanbod
Kun je wel wat hulp of advies gebruiken? Dan ben je van harte welkom. 
Heb je een Adviesgesprek nodig? Dat kan: boek een gesprek voor 45 minuten, 60 minuten of 90 minuten.
Heb je meer behoefte aan een wat langere en intensievere begeleiding?
Trajectbegeleiding biedt deze mogelijkheid. Samen stellen we een traject op dat is afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.
En dan is er ook nog de berichtenservice. Deze service neemt een zorg uit handen. Wanneer je een bericht hebt verstuurd naar de andere ouder, dan is dat niet meer terug te draaien. Bij een narcist kan alles wat zwart-op-wit staat, tegen je gebruikt worden. Je (vaak terechte) emoties kunnen de reden zijn van minder – of in de ergste gevallen – geen omgang. Dat gun ik geen enkele liefdevolle ouder en daarom kun je ervoor kiezen om de berichten door mij te laten schrijven. Dan weet je zeker dat je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. 

Ik heet je van harte welkom op www.dewijzevaders.nl